De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Zomer 2020

Zomer 2020
De zomervakantie is aangebroken, dat betekend weer gezellige drukte op Vlieland. Dit jaar met gepaste afstand natuurlijk. Overal in het dorp zult u merken dat er alles aan gedaan is om er een mooie, gezonde en veilige zomer van te maken. Dat alles onder het motto: Vlieland geeft je de ruimte. Ook wij van de kaasbunker hebben er alles aan gedaan om u voldoende ruimte en veiligheid te garanderen. Wilt u genieten van een lekker stukje kaas op vakantie: bestel uw kaas online via de webshop, wij bezorgen gratis op Vlieland. Of koop uw kaas bij een van de supermarkten op Vlieland: Spar, Coop en kampwinkel stortemelk hebben alle soorten kaas uit de bunker in het assortiment. Spar en Coop supermarkt zijn de hele zomer open tot 20.00 uur. Ook de winkel in de jachthaven heeft enkele soorten kaas te koop.

Workshops vinden deze zomer online plaats: Zie workshops

De rondleidingen doen we sinds enkele weken met onze nieuwe ‘Video tour & proeverij’, en dat is een groot succes. U kunt zich vooraf aanmelden via de website of bij de VVV en inschrijven op een starttijd. 
U meld zich op die tijd bij de bunker en krijgt dan te toegang tot de video rondleiding. In de video’s wordt u verteld waar u heen moet lopen en krijgt vervolgens uitleg over kaas maken, rijpen, zeewier, etc. Maar ook leert u de omgeving en geschiedenis kennen. U daalt op eigen gelegenheid af in de bunker, ook daar wordt u van alles uitgelegd. Aan het eind krijgt u een uitgebreide proeverij en is er alle gelegenheid voor vragen.  Zo geven ook wij u voldoende ruimte en kunt u genieten van een leuke rondleiding.  video tour is te volgen op dins. t/m do + zaterdag en zondag. Beschikbare tijden zijn te zien in het boekingssysteem 

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish