De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
iedere zaterdag geopend van 10.30 uur tot 12.00 uur en iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur

Workshop verse kaas maken

Kaasmaker Nils Koster is schrijver van het boek ‘Kaas uit eigen keuken’. Tijdens deze workshop leert hij je hoe je binnen een uur een pak melk omtovert tot verse kaas! De verse kaas maken we op smaak met kruiden, vruchten of zeewier uit de natuur. Met de wei, het restproduct, bakken we een broodje in onze houtoven. Aan het einde van de workshop kunnen we genieten van verse kaas op ons eigen vers gebakken broodje! Natuurlijk nemen we een kijkje in de bunker en proeven we verschillende kazen. Een leuke activiteit voor jong en oud. (Indien gewenst  is deze workshop ook mogelijk met geitenmelk, geef dit zelf tijdig door aan de kaasmaker)

Workshop Kalender

Kosten?

Kosten: € 17,50 volw. / € 12,50 kind tot 12 jr

Incl. koffie, thee of limonade en een boekje met recepten.
Voor groepen vanaf 6 personen verzorgen wij ook workshops buiten reguliere tijden.

Groepen en catering

Deze en andere activiteiten zijn ook te boeken voor groepen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, etc. Wij kunnen al een leuk programma bieden voor groepen van 6 tot 100 personen.

Ook bieden wij kaasbuffet, lunch, kaasproeverijen en/of zeewier proeverijen op locatie aan en hebben een mobiele houtoven waarin we heerlijke verse broodjes kunnen bakken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

FrenchGermanEnglish