De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
iedere zaterdag geopend van 10.30 uur tot 12.00 uur en iedere woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur

De Kaasbunker, video tour & proeverij

De Vlielander kaasbunker is middels deze nieuwe, spectaculaire video-tour klaar om u corona-proof rond te leiden.  
Vlielander kaasmaker Nils Koster leidt u in max. viertallen rond in en om de Vlielander Kaasbunker. Middels video’s op uw telefoon of tablet wijst hij u de weg en neemt hij u mee langs diverse plekken op het vuurboetsduin en door verschillende rijpingskamers van de kaasbunker. In de video’s verteld hij u alles over de kaasbunker, kaas maken en rijpen, zeewier en drinkwater op Vlieland. U gaat dus zelf op pad én de bunker in. Onderweg worden u diverse video’s gepresenteerd met uitleg, historische beelden, drone-opnames en meer.  Aan het eind van uw tour treft u de kaasmaker in levende lijve en laat hij u zijn lekkerste biologische kazen proeven. Ga mee op verkenning in en om de Vlielander Kaasbunker!
Kinderen alleen onder begeleiding
Zelf meenemen: smartphone of tablet met internet verbinding.
Groepen v.a. 5 personen op afspraak, neem contact op.

Wanneer?

(Bijna) dagelijks. Selecteer een beschikbare dag en aanvangstijd in ons boekingssysteem. Of informeer op Vlieland bij de VVV

Voor groepen vanaf 5 personen verzorgen wij ook proeverijen en/of rondleidingen buiten reguliere tijden. Neem contact op voor een beschikbare dag/tijd

Boek uw tickets

Kosten?

Kosten: €12,50 volw. / €9,50 kind tot 12 jr

Groepen en catering

Deze en andere activiteiten zijn ook te boeken voor groepen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, etc. Wij kunnen al een leuk programma bieden voor groepen van 6 tot 100 personen.

Ook bieden wij kaasbuffet, lunch, kaasproeverijen en/of zeewier proeverijen op locatie aan en hebben een mobiele houtoven waarin we heerlijke verse broodjes kunnen bakken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

FrenchGermanEnglish