De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Nazomeren op Vlieland

Het hoogseizoen ligt achter de rug, de temperatuur is weer wat gedaald, de zon is alweer aanmerkelijk eerder achter de horizon vertrokken. Normaal gesproken keert de rust dan weer wat terug op Vlieland. 
Daar reizen naar het buitenland niet altijd even verstandig is momenteel, merken we dat het op Vlieland nog steeds gezellig druk is. Vele landgenoten kiezen toch nog voor een  veilig weekje weg in eigen land. Op Vlieland is genoeg ruimte om in alle rust te genieten van een heerlijke nazomer. Ook voor de komende maanden zijn er nog heel wat vakantiehuisjes geboekt. 
In de kaasbunker kunnen we u al de hele zomer geheel coronaproof rondleiden met onze videotour. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Om u in de komende, misschien iets nattere, maanden ook goed te kunnen ontvangen zijn we momenteel bezig om wat meer overdekte capaciteit te creëren. Zo hoeft u niet buiten in de regen staan te wachten tot er plek is in de bunker en kunnen we u veilig en warm ontvangen. 

Ondertussen wordt er natuurlijk ook weer veel kaas gemaakt. Begin oktober zullen we een nieuw kaasje presenteren. We houden nog even voor ons wat het wordt, maar het wordt een bijzonder lekker herfst kaasje. Daarnaast ontwikkeld ook de biologische bunker blauw-geit zich bijzonder goed! deze zal nog een paar weken moeten rijpen. In de herfstvakantie is er dus weer van alles nieuw te proeven in de kaasbunker. De tweede partij Fortuna Vlieland Bierkaas is momenteel misschien wel op z’n lekkerst! 
Alle reden dus om komende weken de kaasbunker weer eens te bezoeken.
Reserveren voor de videotour kan via deze site. Bij drukte zetten we vaak extra tijden online, zo kunnen  we de drukte zo goed mogelijk spreiden en houden we het veilig. Hou de website dus in de gaten.
Graag tot snel in de Vlielander Kaasbunker!

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish