De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Kerstpakketten

De dagen worden korter en langzaam aan gaan we richting de Kerstdagen. Dit jaar is het misschien wel waardevoller als ooit om uw collega’s, vrienden, dierbaren een leuk, persoonlijk kerstpakket te geven. Er zijn vele kleine producenten die dat kleine beetje extra omzet dit jaar hard nodig hebben en met liefde mooie kerstpakketten samen stellen. Ook wij missen de afzet naar de horeca en hebben daarom in de webshop mooie gevarieerde kerstpakketten staan.

Daarnaast hebben we ook het kerstpakket zelf kaas maken. Dit bestaat uit de basisbenodigdheden om zelf een kaasje te maken: zuursel, stremsel, kaasvormpje etc. Zelf nog regelen: paar pakken melk. op 27 december geeft Nils Koster in een livestream op facebook een online workshop kaas maken. Stap voor stap wordt u uitgelegd hoe u met uw pakket uw eigen kaasje maakt. 

Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk, de juiste benodigdheden en een beetje hulp op afstand is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Nils Koster is schrijver van het boek ‘Kaas uit eigen keuken’ en geeft live vanuit zijn eigen keuken een workshop kaas maken. Bestel je pakketje met benodigdheden online via de webshop en doe mee in je eigen keuken! Heb je gaandeweg vragen? Je krijgt direct antwoord.

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish