De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
De Bourgondier

Het leuke van kaas maken is dat je steeds weer kan zoeken naar nieuwe smaken. Dat kan door het toevoegen van kruiden, gebruik maken van schimmels of te variëren met melksoorten.
Voor onze nieuwste kaas hebben we voor de fermentatie gebruik gemaakt van een andere melkzuurbacterie. Dit levert een bijzonder rijke, volle smaak op. Hartig, nootachtig, stevig. De combinatie van de volle weidemelk en de langzame rijping in de bunker zorgt natuurlijk ook voor een bijzonder rijke, weldadige romige smaak. We noemen het: “De Bourgondiër”. Kom gerust eens proeven in de bunker of bestel via de webshop. 

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish