De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Culinaire wadden weken

De herfst op Vlieland is prachtig! Natuurlijk, het kan koud zijn, waaien, regenen! Maar storm gaat altijd weer liggen en buien treken oven en dan ligt Vlieland er weer prachtig bij.
Geniet van alle mooie herfstkleuren, de laagstaande zon die schitterend over wad en duinen schijnt. Vanaf het vuurboetsduin kijkt u over een eiland met de meest uiteenlopende herfsttinten.

En de herfst is de tijd van de aller lekkerste gerechten van het jaar! Daarom doen we dit jaar mee aan de eerste editie van de “culinaire wadden weken”. Onze Vlielander cranberry plukker Vincent heeft ons weer een flinke zak cranberry’s geleverd. Hiervan maken we compotes en jams, heerlijk bij onze kaas. Ook zijn we vanaf oktober altijd razend druk met de productie van onze blauwschimmelkazen. De laatste weidemelk van het seizoen geeft altijd de lekkerste kazen. En de kazen van zomermelk met de nieuwe oogst zeewier zijn klaar! Kortom, er is weer van alles te proeven en te beleven in de kaasbunker. Kom langs, of meld je aan voor onze videotour & proeverij! 

De Culinaire Wadden weken zijn van 17 oktober t/m 27 november. Meer info hierover vindt u op deze website

De herfstvakantie is de kaasbunker geopend: dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 16.30 uur en zaterdag 10.00 – 16.30 uur

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish