De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Videotour geupdate

Het was spannend aan het begin van de zomer: Hoe zouden gasten reageren op onze videotour? Wegens alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus konden we geen rondleidingen met groepen doen in de kaasbunker. Daarom ontwikkelde we in samenwerking met productiebedrijf ‘De Mediabrouwerij’ de videorondleiding. We maakten allemaal kleine video’s over kaas maken, rijpen, zeewier, drinkwater, de omgeving etc. Elk filmpje is een deel van het verhaal en wijst je de weg van de ene naar de andere locatie en loodst je door de verschillende vertrekken in de bunker. Bij aankomst in de bunker wordt je ingelogd en krijg je de video’s te zien op je eigen mobiele telefoon. Je kan dus zelfstandig op pad en doordat groepjes op 15 minuten afstand van elkaar starten kom je de hele tour niemand tegen. Voldoende afstand, en volkomen veilig dus.
Aan het eind volgt een lekkere proeverij en is er alle gelegenheid tot vragen. 

De videotour heeft nu de hele zomer gedraaid en gasten zijn er zeer over te spreken. “Deed je dit voor corona ook al zo?” en “Dit moet je zo blijven doen!” waren veel gehoorde reacties. Leuk voor jong en oud, lekker met je eigen groepje of partner, in eigen tempo op pad. Zo heeft corona naast alle verschrikkelijke gevolgen toch ook een leuk idee opgeleverd. 

Daarom hebben we nu de video tour geupdate met nieuwe beelden. Zo wordt het nog informatiever, beeldender, leuker en completer. We hebben t/m de herfstvakantie extra capaciteit gecreëerd zodat er komende maanden ook voldoende plaats is om de videotour te volgen.  Om zeker te zijn van je plekje is het raadzaam om vooraf te reserveren via de website of bij de VVV. Graag tot snel in de kaasbunker!

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish