De Vlielander Kaasbunker, 06-21 511 618
zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
Corona update videotour

Vanaf 5 juni is het weer mogelijk om de kaasbunker te bezoeken  middels onze videotour. Hiervoor kunt u online een tijdsslot reserveren.

Verbetering boekingssysteem.
Afgelopen winter is het boekingssysteem verbeterd. De interval tussen elk tijdslot is (bij mooi weer) 10 minuten. Per tijdsslot is er vanaf nu maar één boeking mogelijk van max. 4 personen. Of maximaal 6 mits de groep uit personen van één huishouden bestaat of als er kinderen  tot 12 jaar tot de groep behoren, neem in dat geval contact op. U gaat dus altijd uitsluitend met uw eigen gezelschap op pad. Hou er rekening mee dat we bovenop het hoogste duin van Vlieland zijn gevestigd (da’s even een klimmetje) Kom op tijd! Op het vuurboetsduin heeft u een prachtig uitzicht en er zijn diverse bankjes en picknick gelegenheden. Voor grotere groepen is het nog even afwachten hoe de corona-regels uitpakken. In principe kunt u voor groepen groter als 4 personen een afspraak maken per mail/telefoon. 
Op uw tijdsslot meld u zich bij de kaasbunker bij een medewerker, we  helpen u dan op weg met de videotour. Deze volgt u op uw eigen smartphone. De video’s voeren u langs diverse locaties rondom de kaasbunker en door de verschillende rijpingskamers. Voor de toegang tot de bunker (de rijpingskamers) kunt u  gebruik maken van onze nieuwe entree, deze is nog steeds met een trap maar een stuk toegankelijker als voorheen, vooral voor wie minder goed ter been is. Aan het eind van de videotour bent u weer terug in het proeflokaal. Als het weer het toelaat doen we de proeverij zoveel mogelijk buiten. We hebben een heerlijk terras overdekt met schaduwdoeken. 
Graag tot snel in de Vlielander Kaasbunker

Uw reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FrenchGermanEnglish